Hervannan
Liikennekoulu Oy

Insinöörinkatu 30, 2.kerros
33720 Tampere
Katso kartalta
Y-tunnus 0211478-1
Gsm 050 919 2965
Sähköposti

Toimisto avoinna:
Ma-Ke 10:00–16:30
To–Pe 10:00–15:00
Etusivu Linkit Katsastus
Katsastus
Näyttö # 
# Linkki Lukukerrat
1   Link   A-katsastus
Palvelemme joustavasti ja monipuolisesti kaikissa ajoneuvojen
katsastus-, rekisteröinti- ja vakuutusasioissa myös ilman ajanvarausta.
Katsastusasemiamme on yli 170 ympäri Suomea.
1111
2   Link   Tampereen Katsastus-Center Oy
Olemme avanneet Tampereelle uuden paikallisen, yrittäjävetoisen katsastusaseman. Olemme aito suomalainen katsastusasema. Tarjoamme kaikki katsastuspalvelut kilpailukykyiseen
hintaan.
Toimimme hyvissä tiloissa, hyvällä paikalla Hatanpäällä. Asemamme sijaitsee Autotalo Laakkosta vastapäätä. Tiloissamme toimi ennen Vianorin rengasliike. Meille on helppo tulla.
Palvelemme kaikissa ajoneuvoihin liittyvissä katsastusasioissa ammattitaidolla, asiantuntevasti ja ennen kaikkea hyvällä ja aidolla palveluasenteella. Meiltä myös rekisteröintipalvelut, omistajan vaihdot, vakuutukset ja siirtoluvat.
992
3   Link   Suomen katsastusmies Oy
Suomen Katsastusmies Oy on aito Suomalainen katsastusasema, kotipaikkana Tampere. Suomen Katsastusmies Oy on antanut katsastusalalle kasvot.
Olemme ainoa katsastusasema Pirkanmaalla, jolla on asiakasystävälliset; pitkät, -piitkät aukioloajat, jotta kaikilla on mahdollisuus tulla katsastamaan kun se itselle parhaiten sopii.
711
4   Link   Katsastuksen hintavertailu
Henkilöauton määräaikaiskatsastuksen hinta on nykyään 2,5 kertaa suurempi kuin mitä se oli ennen katsastuksen vapautumista kilpailulle. Katsastusyritykset ovat yleensä myös erittäin kannattavia yrityksiä. Toisaalta katsastuksen saatavuus on parantunut huomattavasti alan kilpailulle avaamisen jälkeen, ilmenee Ajoneuvohallintokeskuksen AKEn keskiviikkona julkistamassa tutkimuksessa. (HS.fi, 12.9.2007)
Autokatsastus vapautettiin kilpailulle jo vuonna 1994. Todellista hintakilpailua katsastustoimipaikkojen välillä ei kuitenkaan ole syntynyt. Vain hintakilpailun avulla katsastuksen hintojen nousu saadaan kuriin. Keräämme tälle sivustolle autokatsastuksen hintoja koko maasta.
Katsastushinnat.fi on puolueeton ja riippumaton sivusto, jota ylläpidetään vapaaehtoisvoimin.
985
5   Link   Lempäälän Autokatsastus Oy
Lempäälän Autokatsastus Oy on katsastus- ja rekisteröintipalveluita tarjoava yritys.
Olemme ketjuihin kuulumaton ja riippumaton, vahvasti pirkanmaalainen ja suomalainen vaihtoehto.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt käyttöömme Avainlipun merkiksi suomalaisesta työstä.
1614